eToro mobilapplikations handelsplatform

Med etoro handelsplatform til internettet har du mulighed for at blive underrettet og generere prisadvarsler, hvis du foretrækker det. Prisadvarslen og notifikationer giver dig mulighed for at blive advaret, når et aktiv når en bestemt pris, og du vil også blive underrettet, når en af dine ordrer er blevet opfyldt. På webhandelsplatformen finder du den i form af et ikon eller som en browsermeddelelse.
etoro webhandelsplatform er nem at bruge, og designet er let at se på. Du vil finde det svært at tilpasse, men overvågningslisten er let at navigere. Designet af platformen er både designet godt og funktionelt, en perfekt sammensmeltning af begge dele for den erhvervsdrivende.

Mobil handelsplatform

etoro mobilapplikations handelsplatform er meget nem at bruge, og den deler de samme funktioner som webhandelsplatformen. Du kan finde etoro mobilapplikation på iOS og på Android.

Fordele
Tilgængelig på 21 sprog
Brugervenlig for handlende, der foretrækker at handle på farten
To-trins login-proces
Ulemper
Ingen mulighed for ansigtsgenkendelse eller touch login tilgængelig
etoro mobile handelsplatform deler de samme funktioner som webhandelsplatformen, for så vidt angår ordreafgivelse. Du kan bruge ordretyperne: marked, limit, trailing stop-loss og stop-loss. Den eneste forskel på mobilapplikationen og webhandelsplatformen er, at mobilapplikationen er bedre til at håndtere, end webplatformen.
Med hensyn til sikkerhed og login, har du mulighed for en mere sikker funktion: to-trins login-systemet, ligesom på webhandelsplatformen.

Med etoro mobile handelsplatform har du mulighed for at blive underrettet og generere prisadvarsler, hvis du foretrækker det. Prisadvarsel og notifikationer giver dig mulighed for at blive advaret, når et aktiv når en bestemt pris, og du vil også blive underrettet, når en af dine ordrer er blevet opfyldt. På den mobile handelsplatform finder du det i form af en mobil notifikation.

eToro mobil handelsplatform

etoro mobilapplikations handelsplatform er meget nem at bruge, og den deler de samme funktioner som webhandelsplatformen. Du kan finde etoro mobilapplikation på iOS og på Android.

Du vil opdage, at mobilapplikationen er modtagelig for swipe-interaktioner og berøringsskærmsindstillinger, men der er ingen ansigtsgenkendelse eller fingeraftryksgenkendelse til logon ind.
ikoninstrumenter 1Markeder og finansielle instrumenter
eToro er mest kendt som den førende leverandør af CFD’er og Forex-handelstjenester, men det er blevet belønnet i træk for at være den bedste leverandør af kryptovalutahandel. Deres største attraktion er, at de giver tradere mulighed for at kopi-handle via deres egen sociale platform.
eToro mangler ikke at tilbyde deres kunder en bred vifte af handelsinstrumenter og aktiver.
eToro har altid været langtidspionerer inden for handel med kryptovalutaer. De tilbyder det største omfang af krypto’er, og de er fokuseret på at vokse dette marked på ethvert tidspunkt, hvor et etableret token når mainstream.

Gennem årene har eToro udvidet deres ressourcer til at dække yderligere aktiver. Der er i alt 53 valutapar, 12 markedsregistre, 53 ETF’er, 957 typer aktier og 7 slags råvarer, som handlende kan handle med fra overalt i hele verden.